Varsseveldseweg 34-B, 7061 GG Terborg

+31 (0)315 – 298 195 info@damdesign.nl

Over ons

Logo DAM Designs Zwart

 

DAM Designs is een jong en vernieuwd airbrush en custom paint bedrijf. In 2004 hebben Dennis en Henrike het bedrijf in Terborg opgestart.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in airbrushen, custom paint en origineel spuitwerk voor exclusieve voertuigen. Denk hierbij aan Harley-Davidson motoren, oldtimers, trucks en hotrods.

Wat betreft airbrush- en special paint-werkzaamheden aan Harley-Davidson motoren, heeft DAM Designs een nauw samenwerkingsverband met HD Downtown Motorcycles in Duiven (Harley-Davidson Specialist en Victory Motorcycles Dealer).

De vele mogelijkheden zijn ‘oneindig’ te combineren en DAM Designs maakt het spectaculair!

 

The Sky is the Limit!

 

Dennis Dam professioneel airbrush specialist

Dennis is professioneel airbrush specialist sinds 1997. Hij heeft jarenlang expertise opgedaan voor schadeherstel aan motoren en auto’s. Daarnaast heeft hij het ‘airbrushen’ ontwikkeld tot een zeer hoog niveau en kan zich meten met de ‘groten’ van Nederland.

 

Henrike, ook wel Muiz genoemd, is de wederhelft van Dennis. Zij heeft in het ‘klein-metaal’ gewerkt en de laatste jaren als spuiter bij een gerenommeerd poedercoat-bedrijf. Henrike is bij D.A.M. Designs verantwoordelijk voor de voorbewerking van het spuitwerk en de administratie.

 

Werkplaats airbrush specialist

Translate »