Varsseveldseweg 34-B, 7061 GG Terborg

+31 (0)315 – 298 195 info@damdesign.nl

Custom Paint mascottes Arthur en Selenia

Custom Paint mascottes Arthur en Selenia

Een keer is wat anders; het spuiten van mascottes. Het gaat om de bekende Minimoys duo: Arthur en Selenia. DAM Designs heeft in opdracht van Doornink Characters BV mascottes met custom paint gespoten. Inmiddels zijn de mascottes live in het Duitse attractiepark Europa-Park te zien.

Minimoys Arthur
Minimoys Selenia
Zoals je kunt zien werden de mascottes kaal aangeleverd.
Tijdens het spuiten.

Eindresultaat en tevens actiefoto vanuit Europa-Park Duitsland.

Afbeeldingen

Notice: compact(): Undefined variable: limits in D:\www\damdesign.nl\www\wp-includes\class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in D:\www\damdesign.nl\www\wp-includes\class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.