Varsseveldseweg 34-B, 7061 GG Terborg

+31 (0)315 – 298 195 info@damdesign.nl

VeroMetal

Harley Davidson Tank VeroMetal Brons

Naast motorvoertuigen spuit DAM Designs op alles wat los en vast zit. Denk hierbij aan meubels, deuren, muren en zelfs lampen.

DAM Designs is VeroMetal gecertificeerd. Dit betekent dat DAM Designs een “erkende VeroMetal verwerker” is en de licentie heeft om VeroMetal coating voor eigen doeleinden mag inzetten.

Het spuiten van metalen: koper, silver of goud is op ieder ondergrond mogelijk; of het nu op hout, pvc of aluminium is.

 

The Sky is the Limit!

 

Wat is VeroMetal?

VeroMetal is een harde metaalcoating die voor 95% uit metaalpoeder bestaat. Door het metaalpoeder te mengen met een bindmiddel en een reactor ontstaat een koud vloeibaar metaal (composiet metaal). Dit metaal kan worden gespoten op onder andere schuim, kunststof, gips, hout, metaal, fiberglas, glas, kalk, aardewerk, beton, terracotta, karton en zelfs op papier worden aangebracht. Na het aanbrengen heeft VeroMetal alle eigenschappen van gietmetaal, zowel van uiterlijk als wat betreft de glans en de warmtegeleiding.

 

Welke VeroMetal metaalsoorten zijn er?

VeroMetal is in verschillende metaalsoorten verkrijgbaar: Messing, brons, brons oud, brons wit, koper, aluminium, ijzer, zink, tin, roestvrij staal, nikkel-zilver, goud, Gunsmoke, Reflex S01 en medisch 01 koper.

Smart ForTwo VeroMetal Koper Messing Aluminium

Wat is de kracht van VeroMetal?

Dankzij de combinatie van metaaldeeltjes met een binder is het resultaat sterker dan de som van de bestanddelen. Er ontstaat een sterke en duurzame gemetalliseerde bovenlaag, waarbij het originele ontwerp en alle details van het gecoate object behouden blijven. VeroMetal is echt metaal en zodoende zeer duurzaam. Het breekt niet en bladdert niet af, blijft goed vast zitten en is geschikt voor zowel gebruik buiten als voor toepassingen binnen.

Harley Davidson Tank VeroMetal Koper Harley Davidson VeroMetal Koper

Translate »